5 aplicatii care te vor ajuta sa fii mai productiv

Nimic nu face pe om mai productiv decat ultimul minut.

Mai uimeste pe cineva ca am devenit cu totii obsedati de productivate? Vrem sa facem lucrurile mai repede si cu cat mai putin efort. Vrem sa ne imbunatatim abilitatile de time management, astfel incat sa reusim sa avem o viata mai productiva si mai implinita.

Eu sunt procrastinator profesionist, amanatul este cea mai dezvoltate abilitate a mea. Pot gasi motive sa aman un lucru pana cand imi bate deadline-ul la usa si lucrez la foc continuu in ultimul minut.

In 2019 am testat cateva aplicatii pentru productivitate si am am facut o lista cu cele mai bune 5 aplicatii pentru productivitate folosite de mine.

TomatoTimers
TomatoTimers

O aplicatie foarte buna de time management, bazata pe tehnica Pomodoro. Va puteti seta usor intervale de lucru si pauza.

Any.do
Any.do

Listele de sarcini sunt micul nostru pacat. Ne plac sarcinile! Ne place senzatia de organizare pe care ne-o dau si ne place sa bifam sau sa taiem sarcina terminata de pe lista.

Any.do are o interfata simpla, intuitiva si usor de folosit. Aceasta va permite va impartiti listele de sarcini pe categorii, sa adaugati memento-uri, sa colaborati cu alte persoane, sa adaugati fisere, sub sarcini si chiar sa luati notite.

Trello
Trello Board

Trello este usor de folosit, intuitiv, cu o multime de caracteristici care va vor face viata mai usoara si va vor ajuta sa tineti evidenta a tot ce se intampla intr-un proiect ajutandu-va sa terminati lucrurile mai repede.

Cu Trello puteti descompune proiecte mari in bucati mici prin crearea de “carduri” pentru pentru fiecare sarcina. Cardurile pot fi aranjate in coloane diferite ce pot reprezenta diferite stadii ale unui proiect. Interfata drag and drop permite cu usurinta mutarea cardurilor dintr-o coloana in alta in functie de stadiul proiectului.

LastPass
LastPass

Un manager de parole a devenit foarte util in ultima vreme, iar LastPass este cu siguranta unul dintre cele mai bune.

LastPass poate stoca atat parole cat si adrese, carduri de credit, informatii bancare si multe altele.

Versiunea gratuita este foarte bogata in optiuni. Aceasta va pune la dispozitie un seif online securizat pe care il puteti accesa de pe orice dispozitiv, un generator de parole sigure, autentificare multi-factor cat si posibilitate de a efectua un audit de securitate pentru parolele existente, ajutandu-va sa le consolidati.

MindMeister
MindMeister

Aveti idei, dar nu le puteti pune cap la cap? MindMeister va poate ajuta sa puneti aceste idei cap la cap prin crearea asa numitelor “mind maps”.

Simplu de utilizat, cu o interfata prietenoasa va va fi foarte usor sa adaugati o idee noua. Dati dublu click si adaugati o idee noua. Puteti colabora cu echipa dvs si sa gasi impreuna solutii la orice probleme ati intampina.

MindMaister va permite sa grupati idelile similare, sa le legati intre ele si intr-un timp foarte scurt sa aveti o harta mintala, detaliata cu ajutorul careia va va fi mai simplu sa urmariti firul ideilor si sa gasiti solutia cea mai buna.

Productivatea nu incepe si nici nu se termina cu o lista de aplicatii. 

Productiviatea vine din claritate, disciplina si focus. Puteti fi la fel de productiv folosind un pix si o hartie, daca vreti. 

Distribuie Articolul
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *